Відеоогляд подушки Royal Aero від ™ LightHouse

Відеоогляд подушки Royal Aero від ™ LightHouse

11 февраля 2021

Подушка LightHouse Royal Aero Лебяжий пух - це поєднання бавовняного чохла і гіпоалергенного наповнювача, а шар аеросітки з боків сприяє циркуляції повітря всередині подушки і створює природну вентиляцію, додаткову легкість.

Має популярний розмір - 50х70 см і підходить для людей, які мають алергію або астму.

Всередині моделі Royal Aero знаходиться штучний лебяжий пух - поліефірне силіконізоване волокно. В процесі його виробництва найтонше волокно (його називають мікроволокном) скручують по спіралі. Пружні і м'які, при цьому досить об'ємні, потім ці спіральки обробляють силіконом аби збільшити їх зносостійкість. У фіналі штучний лебединий пух має вигляд поліестерових пухнастих кульок.

Подушка з таким наповнювачем надзвичайно легка, завдяки хорошій пружності волокон вона добре тримає і відновлює форму, не збивається в грудки.

Зовні ця модель вкрита чохлом із тика (100% бавовна). Цю дуже щільну, але в той же час тонку тканину виготовляють за допомогою ускладненого переплетення бавовняних ниток. Висока щільність матеріалу згладжує будь-які нерівності наповнювача і і усуває будь-який дискомфорт, а притаманна їй м'якість налаштовує на відпочинок.

Цю тканину люблять за м'якість, міцність, довговічність і зносостійкість, екологічність та антиалергенні. Подушка LightHouse Royal Aero не має у складі алергенів, безпечна і антибактеріальна - тут не заводяться пилові кліщі, грибки та пліснява.

Повернутися до новин
Перейти на мобільну версію сайту
Так, перейти Залишитись на основній версії