Відеоогляд комплекту постільної білизни Exclusive Sateen Amalia от ™ HOBBY

Відеоогляд комплекту постільної білизни Exclusive Sateen Amalia от ™ HOBBY

09 февраля 2021

Постільна білизна Hobby Exclusive Sateen Amalia - це модель виконана у вишуканих сіро-синіх тонах з квітковим візерунком і принтом на наволочках.

Сатин - щільна, міцна, зносостійка і дуже красива тканина (100% бавовна). Її м'якість і блиск часто порівнюють із шовком. Цей ефект дає особливий спосіб плетіння тканини із двома видами нитки: щільніша нитка беруть для основи і тонку кручену - для лицьової сторони. На чотири нитки основи доводиться одна з лицьового боку. Так, лицьова сторона тканини при цьому виходить гладка, а виворітна - шорстка і щільна. Блиск тканини забезпечує кручена нитка: що сильніше вона скручена, то яскравіший блиск.

Для нанесення візерунку бренд Hobby використовує тільки високоякісні барвники із застосуванням реактивної друку. При цьому фарбувальні елементи з'єднуються з волокном, а сам матеріал залишається м'яким і не линяє.

Сатин добре пропускає повітря, забезпечуючи правильний баланс температур, поглинає вологу і “підлаштовується” під ваші відчуття: влітку під ним прохолодно, взимку - тепло і комфортно.

Якщо ви не любите прасувати постільну білизну, сатиновий комплект Hobby Exclusive Sateen Amalia - чудове рішення! Досить після прання струсити постіль і розвісити сушитися - під своєю вагою і завдяки своїй структурі вона висохне майже без заломів.

Повернутися до новин
Перейти на мобільну версію сайту
Так, перейти Залишитись на основній версії