Відеоогляд рушника STRIPE Peshtemal від ™ HOBBY

Відеоогляд рушника STRIPE Peshtemal від ™ HOBBY

10 февраля 2021

Пляжний махровий рушник Stripe Peshtemal від бренду Hobby виготовлений зі 100% бавовни, відрізняється гарним сучасним дизайном, пастельною палітрою кольорів і прекрасними споживчими властивостями.

Традиційно у Туреччині пештемалем називають рушник зі 100% бавовни, прикрашений китицями, декорований принтом в клітинку або смужку. Завдяки особливому плетінню полотна, пештемаль тонший, ніж звичайний махровий рушник, при цьому не пропускає дрібні частинки (наприклад, пісок), добре поглинає вологу і швидко висихає.

STRIPE Peshtemal від ТМ Hobby представлений у розмірі 70х140 см, з одного боку має гладеньку поверхню, а з іншого - махрову, з коротким ворсом. За канту декорований довгими китицями.

Модний, оригінальний і універсальний аксесуар для вашого відпочинку на сонці, він може слугувати і рушником, і парео, і покривалом для лежака на пляжі, яхті або в басейні. Цей легкий рушник також можна обрати для відвідування лазні, сауни або хамаму. Stripe Peshtemal займає мало місця у вашій сумці або в шафі - згорніть у трубочку, покладіть в сумочку і все!

Рекомендації по догляду: 1. Перед першим використанням махровий виріб необхідно випрати. 2. Прати рекомендовано при температурі 40 градусів, без застосування відбілювачів і засобів хімічного чищення. 3. Прасувати при температурі до 150 градусів.

Повернутися до новин