Відеоогляд постільної білизни Exclusive Sateen Diamond EKOSE від ™ HOBBY

Відеоогляд постільної білизни Exclusive Sateen Diamond EKOSE від ™ HOBBY

11 февраля 2021

Серія постільної білизни Hobby Exclusive з м'якого і ніжного сатину преміум класу створена для найвимогливіших споживачів. І в цьому відео представлений один із комплектів - однотонний, яскравий Sateen Diamond Ekose із жакардовим візерунком, який наповнить вашу спальню затишком і комфортом.

У складі лише 100% екологічно чиста бавовна - природний гіпоалергенний продукт, який підходить для чутливої і ніжної шкіри.

Сатин - це топ-матеріал серед тканин для постільної білизни, виготовляється з бавовняної нитки подвійного плетіння. З лицьового боку полотно - гладеньке, з шовковистою поверхнею, зі зворотного - матове і щільне, а жакардове переплетення волокон утворює стильний візерунок- квадрати. Сатинова тканина добре пропускає повітря, поглинає вологу тіла, тримає тепло і при цьому довго зберігає яскравість, насиченість фарб - придбаний вами комплект Ekose довгий час зберігатиме гарний вигляд і забезпечить прекрасний настрій.

Постіль представлена у розмірі двоспальний євро з 4 наволочками, підковдра має застібку на гудзиках, а всі наволочки - на запах.

Можна прати в пральній машині при температурі 30-40 градусів (підковдру попередньо вивернути навиворіт), без застосування відбілювачів і засобів хімічного чищення. Рекомендований віджим - до 600 обертів. Слід сушити відразу після прання в розправленому вигляді. Прасувати при температурі до 110 градусів.

Натуральна тканина та 6 кольорів на вибір налаштовують вас на приємні відчуття - на такій постільній білизні можна швидко розслабитися, забути про справи і проблеми минулого дня і відновити сили для нового.

Повернутися до новин
Товари до цієї новини