Відеоогляд комплекту постільної білизни 4 сезони ranforce LOVELY CATS від ™ LightHouse

Відеоогляд комплекту постільної білизни 4 сезони ranforce LOVELY CATS від ™ LightHouse

11 февраля 2021

Представляємо стильний комплект Lighthouse 4 Сезони Ranforce Lovely Cats - ви закохаєтеся у його принт із кумедними котячими мордочками на сірому фоні! Серія Lighthouse 4 сезони особлива тим, що підковдра в наборі з одного боку простьобана із шаром наповнювача (холофайбер), з іншого боку - звичайний шар тканини, тому влітку її можна використовувати як літню ковдру. Постільна білизна м'яка, приємна на дотик і наповнить вашу спальню затишком, комфортом.

Комплект пошитий з натурального матеріалу (ранфорс), який добре пропускає повітря і поглинає вологу тіла під час сну. Ця тканина зі щільним переплетенням стійка до зминання і закошлачення, відмінно витримує багаторазові цикли прання, при цьому не сильно мнеться і легко розгладжується. Ранфорс - 100% бавовна, і це дозволяє наносити на тканину якісні, чіткі та стійкі до вимивання малюнки. Тому модель Lovely Cats довгий час залишатиметься такою ж яскравою,а її котячі мордочки зустрічатимуть вас щовечора.

Можна прати і сушити в пральній машині при температурі 30-40 градусів, без застосування відбілювачів і засобів хімічного чищення. Прасувати при температурі до 110 градусів.

Повернутися до новин