Як зробити ваше ліжко найзручнішим?

Як зробити ваше ліжко найзручнішим?

07 мая 2021

Секрет активності протягом для, гарного настрою і приголомшливого зовнішнього вигляду - це якісний сон на зручному ліжку. Причому роль меблів тут важлива рівно на 50%. А інші критерії зручності досягаються за рахунок аксесуарів і додаткових атрибутів. Ці деталі істотно поліпшують якість сну, прикрашають спальню і продовжують термін служби постільної білизни.

1. Наматрацник

Наматрацник купити треба хоча б для того, щоб вранці не піднімати простирадло з підлоги. Додатковий ефект від застосування виробу - зниження тертя тіла об поверхню матраца. А значить збереження покриття. Особливо, якщо використовувати наматрацники водонепроникні, пошиті з щільного матеріалу. Самі універсальні - білого кольору. В асортименті інтернет-магазину Izzi Home вони представлені в різних розмірах.

Наматрацник на гумці - найзручніший. Його підбирають під конкретні розміри матраца дитячого, підліткового, півтораспального або двоспального ліжка. Наматрацник водонепроникний 160х200 см найчастіше шиють із флісу, бавовни, джерсі зі спеціальним просоченням. Такі варіанти популярні для дітей, літніх людей. Адже наматрацник водонепроникний захищає від нічних казусів, гарантує спокійний сон

Крім варіантів на гумці, є моделі з м'якими бортами. Вони захищають матрац не тільки зверху, але і з боків, з торців. Купити такий водонепроникний наматрацник часто вирішують готелі: і виглядає привабливо, і ліжко захищає від неохайних постояльців. Але навіть вдома варіант виручить. Рішення наматрацник непромокальний купити оцінять ті, хто частину б'ється об краї ліжка і матраца.

2. Виберіть простирадло за розміром матраца

Купувати простирадло однобарвне або в квіточку - залежить тільки від вашого бажання. Дерматологи постійно нагадують, що виріб повинен шитися з натуральної тканини на бавовняній, лляній або бамбуковій основі.
Розстеліть простирадло на матраці і заправте краї під матрац. Будьте впевнені, що, вибравши правильний розмір простирадла, ви забезпечите комфортний сон, так як простирадло не збиратиметься складками, не буде ковзати.

3. Виберіть правильну подушку

Головні болі, ранні зморшки, проблеми зі шкірою - все це симптоми неправильно підібраного подушки для сну. Сучасні моделі на сайті Izzi Home ідеально поєднують комфорт і практичність. Купити нову подушку варто, якщо ви помітили у себе:

  • сліди хронічного недосипання;
  • головну біль;
  • дискомфорт в шиї і спині;
  • набряки на обличчі.

Для кращого відпочинку вибирайте подушку, яка призначена для вашого стилю сну: на спині, на боці, на животі. Що стосується наповнювача, то виробник пропонує використовувати вироби з холлофайбером або спеціальною піною. Ортопедична подушка з ефектом пам'яті містить спеціальне синтетичне волокно. Воно адаптується під вашу позу, рівномірно розподіляє навантаження з голови на плечі і верхній відділ спини. Таку купити подушку - це проявити турботу про рідних і близьких.

Якщо ж шукайте бюджетний варіант, де купити наволочку і подушку холлофайбер, то інтернет-магазин виручить і тут. Асортимент представлений подушками і наволочками різних розмірів.

Приємних покупок в інтернет-магазині IzziHome!

Как сделать вашу кровать самой удобной?

Секрет активности в течение для, хорошего настроения и потрясающего внешнего вида — это качественный сон на удобной кровати. Причем мебель здесь важна ровно на 50%. А остальные критерии удобства достигаются за счет аксессуаров и дополнительных атрибутов. Эти детали существенно улучшают качество сна, украшают спальню и продлевают срок службы постельного белья.

1. Наматрасник

Наматрасник купить надо хотя бы для того, чтобы утром не поднимать простыню с пола. Дополнительный эффект от применения изделия — снижение трения тела о поверхность матраса. А значит сохранность покрытия. Особенно, если использовать наматрасники непромокаемые, пошитые из плотного материала. Самые универсальные — белого цвета. В ассортименте интернет-магазина Izzi Home они представлены в разных размерах.

Наматрасник на резинке — самый удобный. Его подбирают под конкретные размеры матраса детской, подростковой, полуторной или двуспальной кровати. Наматрасник водонепроницаемый 160х200 см чаще всего шьют их флиса, хлопка, джерси со специальной пропиткой. Такие варианты популярны для детей, пожилых людей. Ведь наматрасник водонепроницаемый защищает от ночных казусов, гарантирует спокойный сон

Помимо вариантов на резинке, есть модели с мягкими бортами. Они защищают матрас не только сверху, но и по бокам, с торцов. Купить такой непромокаемый наматрасник часто решают отели: и выглядит привлекательно, и кровать защищает от неаккуратных постояльцев. Но даже дома вариант выручит. Решение наматрасник непромокаемый купить оценят те, кто часть бьется о края кровати и матраса.

2. Выберите простыню по размеру матраса

Покупать одноцветную или в цветочек простыню — зависит только от вашего желания. Дерматологи постоянно напоминают, что изделие должно шиться из натуральной ткани на хлопковой, льняной или бамбуковой основе.
Расстелите простыню на матрасе и заправте края под матрас. Будьте уверены, что, выбрав правильный размер простыней, вы обеспечите комфортный сон, так как простыня не будет собираться складками, скользить. Выбрать постельное белье.

3. Выберите правильную подушку

Головные боли, ранние морщины, проблемы с кожей — все это симптомы неправильно подобранной подушки для сна. Современные модели на сайте Izzi Home идеально совмещают комфорт и практичность. Подушки купить новую стоит, если вы заметили у себя:

  • следы хронического недосыпания;
  • головную боль;
  • дискомфорт в шее и спине;
  • отеки на лице.

Для лучшего отдыха выбирайте подушку, которая предназначена для вашего стиля сна: на спине, на боку, на животе. Что касается наполнителя, то производитель предлагает использовать изделия с холлофайбером или специальной пеной. Ортопедическая подушка с эффектом памяти содержит специальное синтетическое волокно. Оно адаптируется под вашу позу, равномерно распределяет нагрузку с головы на плечи и верхний отдел спины. Такую купить подушку – это проявить заботу о родных и близких.

Если же ищите бюджетный вариант, где купить наволочку и подушку холлофайбер, то интернет-магазин выручит и здесь. Ассортимент представлен подушками и наволочками разных размеров.

Приятных покупок в интернет-магазине IzziHome!

Повернутися до новин
Товари до цієї новини