Як підібрати постільну білизну для новонародженого?

Як підібрати постільну білизну для новонародженого?

23 апреля 2021

Постільна білизна для новонароджених - втілення самої ніжності! Крихітні наволочки, милі принти розтоплять будь-яке серце. Але окрім красивого дизайну вимоги до текстилю для дитячого сну в рази вище, ніж для дорослих.

Тканина

Перед тим, як купити дитячу постільну білизну для новонароджених, вивчіть її склад. Чутлива шкіра, висока активність секреторних залоз, неспокійний сон вимагають тільки натуральних тканин. Краще рішення - бавовна в усіх варіаціях (бязь, фланель, ситець).
Допустимі комплекти з бамбука. Бавовна і бамбукове волокно - гіпоалергенні, повітропроникні, добре вбирають вологу. Якісну постільну в ліжечко для новонароджених з натуральних тканин пропонує сайт Izzi Home.

Якість тканин і пошиття на високому рівні. Комплекти від турецьких виробників текстилю навіть через десятки сеансів прання зберігають красу, ніжність, міцність.

Вся дитяча постільна білизна в ліжечко для новонароджених пошита з використанням спеціального білизняного шва. Плаский і міцний шов не травмує шкіру дитини, виключає появу стирчачих ниток.
В ідеалі постільна білизна для новонароджених має бути для холодної і теплої пори року. В холодну пору підійде фланелевий комплект, а тонкі бавовняні підковдри і простирадла знадобляться влітку.

Розмір

Залежно від вікової категорії, виробники випускають білизну певних розмірів: комплекти для новонароджених орієнтовані на розмір дитячого ліжечка – 120 x 60 см.
У міру того, як дитина підростає, змінюється і розмір постільних комплектів - найбільш поширені параметри:

  • наволочка – 35 х 45, 50 x 70, 60 x 40
  • простирадло – 100 x 150, 120 x 150, 150 x 210, 180 x 260
  • підковдра – 100 x 150, 115 x 147, 150 x 210, 160 x 220

Яку білизну купувати?

Зазвичай, постіль в ліжечко для новонародженого (немовляти) складається з простирадла та підковдри. Таких комплектів треба мінімум 5.
Комплекти, що включають наволочку, необхідні дітям від 2 років

Забарвлення і дизайн.

Чим менша дитина, тим важливіше, щоб принт постільної білизни не відволікав від засипання. Традиційно дитячу постільну білизну для новонароджених шиють з тканини пастельних відтінків (приглушено блакитний, персиковий, беж, молочний). Саме такі варіанти ви зустрінете в розділі постільна на сайті текстилю Izzi Home.
Згодом можна перейти на набори з картинками, які дітям буде цікаво розглядати. На сайті IzziHome представлені спокійні принти у вигляді казкових персонажів, милих тваринок. Універсальність забарвлень, малюнків підійде хлопчикам і дівчаткам.

Додаткові аксесуари для сну

Окрім постільної білизни для комфортного, безпечного, спокійного сну малюкам необхідно купити:

  • балдахін. Це не просто красива фіранка. Текстиль допомагає створити міні-спальню для малюка, захистити його від світла, пилу, шуму. Ідеальний варіант - легкий балдахін з органзи, бавовни, льону, який пропускає повітря, без яскравого малюнка;
  • покривало в ліжечко (для дітей від 1 року). Текстиль прикрасить куточок для сну, захистить ліжко від пилу, брудних, спітнілих ручок;
  • захисні бортики. Під час сну, в момент засинання і пробудження вони дбайливо оберігають малюка від випадкових ударів об стінку ліжечка;
  • подушки. До року комплект постільної білизни в ліжечко для новонароджених не включає подушку. Але малюкам від 2 років вона необхідна. Практично, безпечно і гіпоалергенно - подушка для дитини з бамбуковим або штучним наповнювачем.

Как подобрать постельное белье для новорожденного?

Постельное белье для новорожденных — воплощение самой нежности и умиления. Крохотные наволочки, милые принты растопят любое сердце. Но помимо красивого дизайна требования к текстилю для детского сна в разы выше, чем для взрослых.

Ткань

Перед тем, как купить детское постельное белье для новорожденных, изучите его состав. Чувствительная кожа, высокая активность секреторных желез, беспокойный сон требуют только натуральных тканей. Лучшее решение — хлопок во всех вариациях (бязь, фланель, ситец).
Допустимы комплекты из бамбука. Хлопок и бамбуковое волокно — гипоаллергенные, воздухопроницаемые, хорошо впитывают влагу. Качественное постельное в кроватку для новорожденных из натуральных тканей предлагает сайт IzziHome.

Качество тканей и пошива на высоком уровне. Комплекты от турецких производителей текстиля даже спустя десятки сеансов стирки сохраняют красоту, нежность, прочность.

Все детское постельное белье в кроватку для новорожденных пошито с использованием специального бельевого шва. Плоский и крепкий шов не травмирует кожу ребенка, исключает появление торчащих ниток.
В идеале постельное белье для новорожденных должно быть для холодного и теплого времени года. На холода подойдет фланелевый комплект, а тонкие хлопковые пододеяльники и простыни пригодятся летом.

Размер

В зависимости от возрастной категории, производители выпускают белье определенных размеров: комплекты для новорожденных ориентированы на размер детской кроватки – 120 x 60 см.
По мере того, как ребенок подрастает, меняется и размер постельных комплектов – наиболее распространенные параметры:

  • наволочка – 35 х 45, 50 x 70, 60 x 40
  • простыня – 100 x 150, 120 x 150, 150 x 210, 180 x 260
  • пододеяльник – 100 x 150, 115 x 147, 150 x 210, 160 x 220

Какое белье покупать?

Как правило, постель в кроватку для новорожденного (грудничка) состоит из простыни и пододеяльника. Таких комплектов надо минимум 5.
Комплекты, включающие наволочку, необходимы детям от 2 лет

Расцветка и дизайн.

Чем меньше ребенок, тем важнее, чтобы принт постельного белья не отвлекал от засыпания. Традиционно детское постельное белье для новорожденных шьют из ткани пастельных оттенков (приглушенно голубой, персиковый, беж, молочный). Именно такие варианты вы встретите в разделе постельное на сайте текстиля Izzi Home.
Со временем можно перейти на наборы с картинками, которые детям будет интересно рассматривать. На сайте IzziHome представлены спокойные принты в виде сказочных персонажей, милых зверюшек. Универсальность расцветок, рисунков подойдет мальчикам и девочкам.

Дополнительные аксессуары для сна

Помимо постельного белья для комфортного, безопасного, спокойного сна малышам необходимо купить:

  • балдахин. Это не просто красивая занавеска. Текстиль помогает создать мини-спальню для малыша, защитить его от света, пыли, шума. Идеальный вариант — легкий балдахин из органзы, хлопка, льна, который пропускает воздух, без яркого, вызывающего рисунка;
  • покрывало в кроватку (для детей от 1 года). Текстиль украсит уголок для сна, защитит постель от пыли, грязных, потных ручек;
  • защитные бортики. Во время сна, в момент засыпания и пробуждения они бережно предохраняют малыша от случайных ударов о стенку кроватки;
  • подушки. До года комплект постельного белья в кроватку для новорожденных не включает подушку. Но малышам от 2 лет она необходима. Практично, безопасно и гипоаллергенно — подушка для ребенка с бамбуковым или искусственным наполнителем.
Повернутися до новин
Товари до цієї новини
Перейти на мобільну версію сайту
Так, перейти Залишитись на основній версії