Відеоогляд рушника Hayal від ™ HOBBY

Відеоогляд рушника Hayal від ™ HOBBY

10 февраля 2021

Грунтуючись на трьох принципах - якість, комфорт і краса, Hobby Home Collection створює домашній текстиль, що вражає своєю красою і догоджає тілу приємною м'якістю натуральних тканин різного плетіння.

Рушник-килимок для ніг від турецького бренду Hobby - ідеальне рішення для щоденних водних процедур. Пухнаста модель Hayal з двосторонньої махри ніжно масажуватиме ваші стопи після душу, ванної, купання у водоймі або басейні і захистить від холодної, слизької поверхні. Завдяки щільності 700 г/м2 рушник чудово поглинає вологу, а приємна палітра кольорів і дизайн стане гармонійним доповненням до ансамблю душової. Розмір 50х70 см дозволяє використовувати як килимок у ванній кімнаті, серед його переваг - натуральний склад, легкість в догляді, невелика вага і прийнятна вартість.

Барвистий рушник Hayal прикрашений вибитим малюнком і виготовлений зі 100% бавовняної махри. Ця натуральна тканина має поверхню, яка складається з безлічі нитяних петель. На дотик вона м'яка, легка і повітряна, не викликає подразнень при контакті зі шкірою, добре поглинає вологу і легко масажує тіло.

Махровий бавовняний рушник для ніг зберігатиме свій початковий вигляд протягом довгого часу, якщо притримуватись рекомендацій: - Можна прати в пральній машині при температурі 40°C (заповненість барабана на ⅔), без використання відбілюючих засобів. - Для пом'якшення волокон можна використовувати кондиціонер. - Віджим - до 800 обертів. - Прасувати при температурі до 180 °C. - Зберігайте рушники в сухому і добре провітрюваному приміщенні.

Повернутися до новин
Товари до цієї новини