Відеоогляд постільної білизни Exclusive Sateen Diamond Damask від ™ HOBBY

Відеоогляд постільної білизни Exclusive Sateen Diamond Damask від ™ HOBBY

11 февраля 2021

ТМ Hobby - турецький бренд домашнього текстилю зі світовим ім'ям, створений у 1993 році. Його ключовою особливістю є якість продукції, яка відповідає світовим і європейським стандартам, має відповідні сертифікати якості.

Sateen Diamond Damask із колекції Hobby Exclusive - елітна постільна білизна, ніч на якій запам'ятається на все життя. Її дизайн із рослинним візерунком на матеріалі сатин-жаккард поєднує легкість, натуральність 100% бавовни і виразний декоративний ефект.

Постіль на дотик приємна, м'яка і одночасно має ніжний та розкішний вигляд. Простирадло та 2 наволочки на запах виготовлені з гладенького сатину, другий комплект наволочок - жаккардовий. Підковдра двостороння: низ із гладенького сатину, верх - із жакардовим малюнком, має застібку на гудзиках.

Сатин має гладку, шовковисту, але при цьому досить щільну поверхню з легким блиском, виготовляється зі 100% бавовняної нитки подвійного плетіння. Матеріал дуже міцний і стійкий до деформації (не розтягується), дуже простий і легкий у догляді.

Сатин-жаккард має цікаву фактуру з рельєфним тканим малюнком. Таке полотно не має чітко визначеного виворітного боку - опуклий малюнок з одного боку буде утисненим з іншого. Яскраві і стійкі фарби власного турецького виробництва відповідають світовим вимогам до текстильної продукції.

Крім естетичних властивостей постільна білизна Sateen Diamond Damask дозволяє тілу дихати і вбирає зайву вологу під час сну. Взимку комплект швидко нагрівається і зберігає тепло, а влітку його поверхня дарує приємну прохолоду.

Повернутися до новин
Товари до цієї новини
Перейти на мобільну версію сайту
Так, перейти Залишитись на основній версії