Відеоогляд подушки Royal від ™ LightHouse

Відеоогляд подушки Royal від ™ LightHouse

11 февраля 2021

Серія преміум подушок LightHouse Royal Лебяжий пух з антиалергенним волокнами подарують вам прекрасний сон. Представлені у популярних розмірах - 40х60 см, 50х70 см та 70х70 см, ці м'які та пухнасті моделі зі встроченим кантом мають наповнювач зі штучного лебяжого пуху, який на дотик схожий на натуральний, але на відміну від нього, підходить алергікам.

Екологічно чистий, "дихаючий", штучний лебединий пух - це поліефірне силіконізоване волокно. В процесі виробництва найтонше волокно (його називають мікроволокном) скручують по спіралі. Потім ці пружні, м'які і при цьому досить об'ємні спіральки обробляють силіконом для збільшення зносостійкості. Готовий штучний лебединий пух має вигляд поліестерових пухнастих кульок.

Такий наповнювач - надзвичайно легкий, не звалюється і не збивається в грудки, добре утримує тепло, а завдяки хорошій пружності волокон подушка добре тримає і відновлює форму.

Чохол Royal Лебяжий пух пошитий зі 100% натуральної бавовни. Тик - міцна, але в той же час тонка тканина виробляється шляхом щільного переплетення бавовняних волокон. Довговічний і зносостійкий, екологічний і антиалергенний, матеріал добре поглинає вологу і швидко висихає. Модель Royal Лебяжий пух від українського бренду LightHouse сподобається прихильникам м'яких та середніх подушок.

Рекомендації по догляду: Можна прати при температурі 30°C, без застосування відбілювачів і засобів хімічного чищення. Сушити слід без віджиму. Хімічна чистка та прасування заборонені.

Повернутися до новин