Відеоогляд подушки ORTOPEDIA від ™ LightHouse

Відеоогляд подушки ORTOPEDIA від ™ LightHouse

11 февраля 2021

Сон нової якості ви відчуєте саме з подушкою ORTOPEDIA! Серія ортопедичних моделей із новітнього матеріалу - віскоеластик, це корисні подушки для здорового відпочинку щоночі і комфорту ваших шийних хребців.

Вироблений за технологією "Memory Foam" (ефект пам'яті), віскоеластик реагує на температуру, вагу тіла і набуває відповідної форми. Наприклад, коли ви покладете голову на подушку, вона м'яко обійме її і розподілить тиск у кожній точці контакту, знімаючи напругу з м'язів. Завдяки своїм диво властивостями, ця модель знижує ймовірність того, що ви будете перевертатися під час сну в пошуках зручного положення. Вироби з віскоеластику на 80% зменшують біль в зоні голови, шиї та плечей, поліпшують кровообіг.

Створені для здорового і комфортного відпочинку, подушки ORTOPEDIA з віскоеластику мають знімний чохол на блискавці та представлені у трьох варіантах розмірів: 29х50 см, 32х48 см і 50x70 см.

Догляд за подушкою: Віскоеластик рекомендуємо протирати мильним розчином в разі забруднення та сушити в розправленому вигляді.. Знімний трикотажний (80% бавовна, 20% поліестер) чохол можна прати і сушити в пральній машині при температурі 30-40°C, без застосування відбілювачів і засобів хімічного чищення. Прасувати при температурі до 110 градусів.

Повернутися до новин