Відеоогляд подушки Ortopedia Journey від ™ LIGHTHOUSE

Відеоогляд подушки Ortopedia Journey від ™ LIGHTHOUSE

10 февраля 2021

Ортопедична подушка LightHouse Ortopedia Journey - незамінний атрибут для здорового сну тих, хто часто подорожує на автомобілі, у поїзді, автобусі чи літаком.

Зручна та практична, ця модель у формі підкови/рогалика забезпечує ортопедичний ефект - підтримує шийно-плечовий відділ в правильному положенні під час сну сидячи, зменшує біль в зоні голови та шиї, болі в плечах і надколінку, попереку, поліпшує кровообіг.

Виготовлена з інноваційної екологічно чистої в'язкоеластична піни, яка має відмінні підтримуючі та ергономічні властивості - віскоеластика, створеного за технологією Memory Foam. Цей наповнювач рівномірно розподілений по всьому об'єму подушки - реагує на температуру, вагу тіла та швидко відновлює об'єм, форму після використання. Наприклад, коли ви кладете голову на подушку Ortopedia Journey, вона м'яко огортає її і вирівнює навантаження в кожній точці дотику.

Має знімний чохол на блискавці, який можна з легкістю зняти і випрати в разі потреби (при температурі 30-40 градусів, без застосування відбілювачів і засобів хімічного чищення).

Модель Ortopedia Journey підлаштовується під форму вашого тіла і сприяє максимальному розслабленню під час сну в дорозі.

Повернутися до новин