Відеоогляд подушки Foam Assistant від ™ LIGHTHOUSE

Відеоогляд подушки Foam Assistant від ™ LIGHTHOUSE

10 февраля 2021

LightHouse Foam Assistant - це подушка-трансформер 3 в 1: різні варіанти трансформації дозволять підкласти її під ноутбук для роботи, після важкого робочого дня створити похилу горизонтальну і вертикальну опору для спини, а також забезпечити природний кут для відпочинку ніг.

Модель із наповнювачем з антиалергенного волокна від бренду LightHouse поєднує в собі багатий функціонал і якісні матеріали: Оснащена трикотажним знімним чохлом на блискавці, який можна з легкістю зняти і випрати в разі потреби (при температурі 30-40 градусів).

Оснащена трикотажним знімним чохлом на блискавці, який можна з легкістю зняти і випрати в разі потреби (при температурі 30-40 градусів). Щільний поліуретановий наповнювач забезпечить надійну опору і прослужить довго. Подушка-трансформер не викликає алергічних реакцій не поглинає сторонні запахи й пил, в ньому не заводяться пилові кліщі й грибок. Модель під впливом тепла та ваги набуває контурів тіла, а після припинення тиску тіла на подушку вона повільно відновлює форму.

Ця подушка стане помічницею, яка забезпечить відпочинок втомленій спині і ногам.

Повернутися до новин
Перейти на мобільну версію сайту
Так, перейти Залишитись на основній версії