Відеоогляд подушки для дітей Royal "Лебяжий пух" Kids від ™ LightHouse

Відеоогляд подушки для дітей Royal "Лебяжий пух" Kids від ™ LightHouse

11 февраля 2021

LightHouse Royal лебединий пух Kids - це високоякісна дитяча подушка з наповнювачем з гіпоалергенного волокна за доступною вартістю, яка подарує малюку здоровий сон і затишок.

М'яка модель у дитяче ліжечко виготовлена з екологічно чистих, "дихаючих" матеріалів, які легко випаровують вологу, не створюють "парниковий ефект", теплі, комфортні і приємні на дотик.

Легкість і ніжність подушці надає наповнювач - штучний лебединий пух, який відмінно підійде дитячій чутливій шкірі. Цей матеріал добре пропускає повітря і забезпечує комфортні умови та солодкі сновидіння.

Зовні модель вкриває бавовняний чохол із тика (100% бавовна) на блискавці, прикрашений кантом. Дитяча подушка LightHouse Royal Лебедячий пух Kids має стандартний розмір 35*45 см, який підходить до більшості комплектів постільної білизни в дитяче ліжечко.

Як доглядати за дитячою подушкою: Можна прати в пральній машині при температурі 30°C, без застосування відбілювачів і засобів хімічного чищення. Сушити варто без віджиму. Хімічна чистка та прасування заборонені.

Повернутися до новин
Перейти на мобільну версію сайту
Так, перейти Залишитись на основній версії