Відеоогляд подушки BAMBOO PANDA від ™ LIGHTHOUSE

Відеоогляд подушки BAMBOO PANDA від ™ LIGHTHOUSE

10 февраля 2021

Подушки з наповнювачем з антиалергенного волокна - ідеальний варіант для людей, схильних до алергії на пух або вовну. Одна з таких - LightHouse Bamboo Panda.

Модель представлена у розмірі 50х70 см та 70х70 см, має чохол із міцної і приємною мікрофібри білого кольору з ніжним жакардовим візерунком і кантом. В якості наповнювача використовується холлофайбер (волокна-пружинки, з яких він складається, забезпечують його стійкість, невагому легкість і дивовижну м'якість) та штучний бамбук, який за своїми властивостями максимально ідентичний натуральному бамбуку.

Волокно “bamboo” нового покоління швидко приймає форму голови, не має власного запаху і не накопичує сторонні, забезпечує оптимальну терморегуляцію під час сну, добре вбирає вологу і не вимагає спеціального догляду.

Чохол подушки зроблений із мікрофібри (або по-іншому мікроволокно). Цю назву вона отримала тому, що товщина волокна поліестеру, з якого складається, сягає всього кілька мікрометрів. Цей матеріал досить м'який і приємний на дотик, не схильний до закошлачуватися, линяти, протиратися, не викликає алергію, добре відпирається.

Повернутися до новин