Відеоогляд ковдри Royal Baby від ™ LightHouse

Відеоогляд ковдри Royal Baby від ™ LightHouse

11 февраля 2021

LightHouse Royal Baby - це антиалергенна дитяча ковдра, створена для ліжечок ваших принців і принцес! Тепла і м'яка, ця модель прикрашена візерунком метелики і написом, виконаними декоративними стібками. Зовні вона упакована в натуральний тиковий чохол, а всередині має гіпоалергенний наповнювач - таке поєднання матеріалів стане прекрасним вибором для малят із чутливою шкірою, або алергією на натуральний пух і вовну.

Термоскріплений холлофайбер - це різновид наповнювача із синтетичних нетканих матеріалів. За своїм складом це полотно з порожнистих, спіралеподібних волокон, що утворюють велику кількість повітряних порожнин. Волокна-пружинки, з яких складається холлофайбер, забезпечують його зносостійкість, невагому легкість і дивовижну м'якість. Цей матеріал не викликає алергію, не вбирає сторонніх запахів і добре пропускає повітря.

Тиковий чохол дитячої ковдри на 100% складається із бавовни. Ця тканина - тонка і водночас дуже міцна, екологічна і зносостійка, добре переносить вплив високих температур, пропускає повітря і поглинає вологу. Висока щільність згладжує будь-які випуклості наповнювача - ніщо не потривожить сон вашої крихітки.

Ковдра Royal Baby легка у догляді: можна прати при температурі 30°C та сушити при низькій температурі. Її не можна вибілювати та прасувати.

Повернутися до новин