Відеоогляд комплекту постільної білизни Sateen ALİSA від ™ VICTORIA

Відеоогляд комплекту постільної білизни Sateen ALİSA від ™ VICTORIA

10 февраля 2021

Візитівка турецького текстильного бренду Victoria - красива і практична постільна білизна, яка забезпечує чудовий відпочинок щоночі. Яскравий або пастельний, у теплих чи холодних тонах, із вишуканими візерунками або чіткими геометричними фігурами - обраний вами комплект стане справжньою окрасою спальні в будь-якому стилі.

Victoria Sateen Alisa - це елегантна постільна білизна з 4 наволочками в комплекті, виготовлена із сатинового полотна, і має легкий блиск і м'якість подібні до натурального шовку. Для нанесення візерунку ™ Victoria використовує тільки високоякісні барвники із застосуванням реактивної друку. При цьому фарбувальні елементи з'єднуються з волокном, а сам матеріал залишається м'яким і не линяє.

Зносостійкий щільний сатин (100% бавовна) витримує часте прання і зберігає свій первісний вигляд. Тканина - гіпоалергенна, відмінно вбирає вологу, не схильна накопичувати статичну електрику, має природні дезодоруючі властивості (не утримує запах) і підтримує природну терморегуляцію організму.

Особливість сатинової постілі Alisa у тому, що вона “підлаштовується” під ваші відчуття: влітку під нею прохолодно, а взимку - тепло і комфортно.

Повернутися до новин