Відеоогляд комплекту постільної білизни Exclusive Sateen NOEMI від ™ Hobby

Відеоогляд комплекту постільної білизни Exclusive Sateen NOEMI від ™ Hobby

10 февраля 2021

Як швидко підняти собі настрій? Один із способів, наприклад, це придбати щось новеньке для себе, для рідних чи для своєї домівки. Купівля якісного комплекту постілі додасть радості не лише в момент покупки, але буде викликати позитивні емоції щоразу, коли ви лягатимете відпочивати.

Noemi - це стильна постільна білизна з яскравим флоральним принтом із колекції Exclusive Sateen від турецького текстильного бренду HOBBY.

Ніжна і шовковиста, ця постіль подарує вам незабутні відчуття від дотиків до її тканини. Сатиновий комплект стане витонченим оздобленням вашого ліжка.

Постільна білизна Exclusive Sateen Noemi виготовлена із сатину (100% бавовна). Цей матеріал не тільки красивий, але практичний у догляді: не сідає при пранні, зберігає колір, гладкість, блиск і не викликає подразнень шкіри.

Постіль із сатину забезпечує оптимальний баланс температур та «підлаштовується» під ваші відчуття: влітку під нею прохолодно, взимку - тепло і комфортно. Комплект постільної білизни NOEMI упакований у подарункову коробку і стане чудовим презентом на будь-яке свято.

Повернутися до новин
Перейти на мобільну версію сайту
Так, перейти Залишитись на основній версії