Відеоогляд комплекту постільної білизни Crash Sateen electra від ™ HOBBY

Відеоогляд комплекту постільної білизни Crash Sateen electra від ™ HOBBY

09 февраля 2021

Постільна білизна Hobby Crash Sateen Electra сподобається прихильникам пудрових тонів та оригінального принта з квітами на підковдрі та наволочках.

Особливістю цієї постілі є поєднання двох тканин і фактур: штучного жатого шовку і гладенького сатину. Зовнішній бік підковдри, дві наволочки 50х70 см виконані зі штучного креш-шовку, а внутрішня частина підковдри і простирадло - із сатину (100% бавовна). Дві наволочки 70х70 см поєднують сатин та вставки зі штучного креш-шовку.

Сатин - щільна, на 100% бавовняна тканина, міцна, зносостійка і дуже красива. Її м'якість і блиск часто порівнюють з шовком. Для виготовлення ефектних тканини-креш здебільшого використовують синтетичні матеріали. Це пов'язано з тим, що на таких тканинах заломи тримаються довго і не розпрямляються. Тканина-креш зручна у використанні - її легко прати і не потрібно прасувати.

Преміум постільна білизна Hobby із серії Crash Sateen не лише прикрасить вашу спальню, а й «підлаштується» під ваші відчуття: влітку під нею прохолодно, взимку - тепло і комфортно.

Повернутися до новин
Перейти на мобільну версію сайту
Так, перейти Залишитись на основній версії