Цей набридливий пил... Як зберегти чистоту в домі?

Цей набридливий пил... Як зберегти чистоту в домі?

13 августа 2021

Вуличний пил - постійна проблема жителів будинків і квартир. Можна кожен день проводити вологе прибирання підлоги, але варто комусь увійти в передпокій, як на підлозі з'являється дрібне сміття, бруд і пісок, які в лічені хвилини розносяться по інших кімнатах.

Розумний вибір

Килимки - простий і доступний спосіб не дати пилу поширитися по дому. Завдяки своїй текстурі, вони затримують сміття і бруд на порозі, зберігаючи чистоту підлог. Є два види килимків:

  • Моделі для використання зовні двері: Подивитися. Виготовлені з м'якого, пружного і антиковзаючого матеріалу, який ефективно затримує вуличний бруд. Не втрачають своїх властивостей ні в спеку, ні в мороз, тому можуть використовуватися як на порозі квартир, так і на ганку приватних будинків. Прості в догляді: достатньо миття під струменем води.
  • Моделі для використання всередині будинку або квартири: Подивитися. Такі килимки не тільки добре затримують пил і бруд з вулиці, а й виступають в ролі декоративного елементу передпокою. Завдяки якісному цифровому друку створюються унікальні зображення, які стануть справжньою родзинкою інтер'єру. Нековзаюча основа дозволяє килимкам завжди залишатися на своєму місці.

Використання килимків з обох сторін вхідних дверей дозволить максимально зменшити кількість вуличного пилу і сміття в будинку. Таким чином відбувається як би подвійний захист: зовні на покритті залишаються великі частки, а всередині - більш дрібні.

Правильний догляд за килимками

  • 1. Вологий догляд. Спеціальний шампунь збивається в піну, наноситься м'якою щіткою на обидві сторони килимка. Після цього виріб ретельно прополіскують у великій кількості води і добре просушують.
  • 2. Сухий догляд. Для цього знадобиться пилосос із спіралевидною насадкою, яка ефективно видалить весь пісок, пил і навіть невеликі плями, попередньо притрушені сухим миючим засобом.
  • 3. Пінна вечірка. Спочатку килимок очищається пилососом. Потім засіб для чищення розводиться у воді до утворення рясної піни, яка наноситься на поверхню і залишається на деякий час для того, щоб в неї ввібрався бруд. Фінальний етап - повторне прибирання пилососом.
  • 4. Машинний догляд. Невеликі за розміром килимки без серйозних плям можна очистити в пральній машині. Головне - врахувати два моменти: використовувати делікатний режим і відключити віджимання.


Эта бесконечная пыль… Как сохранить чистоту в доме?

Уличная пыль – постоянная проблема жителей домов и квартир. Можно каждый день проводить влажную уборку пола, но стоит кому-то войти в прихожую, как на полу появляется мелкий мусор, грязь и песок, которые в считанные минуты разносятся по другим комнатам.

Разумный выбор

Коврики – простой и доступный способ не дать пыли распространиться по дому. Благодаря своей текстуре, они задерживают мусор и грязь на пороге, сохраняя чистоту полов. Есть два вида ковриков:

  • Модели для использования снаружи двери: Посмотреть. Изготовлены из мягкого, упругого и антискользящего материала, который эффективно задерживает уличную грязь. Не теряют своих свойств ни в жару, ни в мороз, поэтому могут использоваться как на пороге квартир, так и на крыльце частных домов. Просты в уходе: достаточно мытья под струей воды.
  • Модели для использования внутри дома или квартиры: Посмотреть. Такие коврики не только хорошо задерживают пыль и грязь с улицы, но и выступают в роли декоративного элемента прихожей. Благодаря качественной цифровой печати создаются уникальные изображения, которые станут настоящей изюминкой интерьера. Нескользящая основа позволяет коврикам всегда оставаться на своем месте.

Использование ковриков с обеих сторон входной двери позволит максимально уменьшить количество уличной пыли и мусора в доме. Таким образом происходит как бы двойная защита: снаружи на покрытии остаются крупные частицы, а внутри – более мелкие.

Правильный уход за ковриками

  • 1. Влажный уход. Специальный шампунь взбивается в пену, наносится мягкой щеткой на обе стороны коврика. После этого изделие тщательно прополаскивается в большом количестве воды и хорошо просушивается.
  • 2. Сухой уход. Для этого потребуется пылесос со спиралевидной насадкой, которая эффективно удалит весь песок, пыль и даже небольшие пятна, предварительно притрушенные сухим чистящим средством.
  • 3. Пенная вечеринка. Сначала коврик очищается пылесосом. Затем средство для чистки разводится в воде до образования обильной пены, которая наносится на поверхность и оставляется на некоторое время для того, чтобы в нее впиталась грязь. Финальный этап – повторная уборка пылесосом.
  • 4. Используем стиралку. Небольшие по размеру коврики без серьезных пятен можно очистить в стиральной машине. Главное – учесть два момента: использовать деликатный режим и отключить отжим.
Повернутися до новин
Товари до цієї новини
Перейти на мобільну версію сайту
Так, перейти Залишитись на основній версії