5 ідей новорічних подарунків

5 ідей новорічних подарунків

27 декабря 2021

Якщо в повітрі кружляють пухнасті сніжинки, в будинку витає аромат мандарин і сяє вогниками ялинка, отже до нас приходить найулюбленіше свято дітей та дорослих – Новий рік! Смачні страви, душевні посиденьки з рідними, галасливі вечірки та зимові забави – кожен проводить ці дні по-своєму. Але ось на подарунки чекають абсолютно всі, незалежно від віку!

Косметика і парфюмерія

Модний парфум або лінійка косметичних засобів - відмінний варіант, але лише в тому випадку, ви напевно знаєте переваги одержувача. Якщо не впевнені – покладатися на свій смак не варто. Сприйняття ароматів у всіх різне, а відтінки помади та тіней можуть просто не підійти за кольоротипом. Те саме стосується й доглядової косметики.

Домашній текстиль

Комплект постільної білизни, набір банних або кухонних рушників, теплий плед - те, що знадобиться всім. Головне, на що слід звернути увагу при виборі – висока якість, натуральні матеріали та колірне рішення, яке найбільше підійде отримувачу. Родичам можна також подарувати затишний халат, м'які тапочки, теплу ковдру або зручну подушку.

Книги

Книжки - найкращий подарунок на всі часи, а в епоху електронного читання ще й унікальна можливість доторкнутися до нових сторінок із запахом друкарської фарби. Такий подарунок напевно оцінять любителі літератури, особливо, якщо їм буде піднесено якийсь рідкісний екземпляр.

Аксесуари

Шапки та шарфи, рукавички, ремені, сумки та рюкзаки – варіантів безліч! Але вибираючи подарунок, важливо звертати увагу на якість деталей: нерівні шви, нитки, що стирчать, неприємний запах барвника, відверто дешева фурнітура говорять про низьку якість виробу, а значить для подарунка воно не годиться.

Подарунковий сертифікат

Ідеальний варіант для тих, хто не хоче морочитися з пошуками. Благо, сьогодні можна придбати подарунковий сертифікат куди завгодно: магазин магазину домашнього текстилю, одягу та взуття, салон краси, на майстер-клас або курси. Таким чином вдасться зробити справжній сюрприз і зробити не тільки речовий подарунок, але й масу вражень!



5 идей новогодних подарков

Если в воздухе кружатся пушистые снежинки, в доме витает аромат мандарин и сверкает огоньками елка, значит к нам приходит самый любимый праздник детей и взрослых – Новый год! Вкусные блюда, душевные посиделки с родными, шумные вечеринки и зимние забавы – каждый проводит эти дни по-своему. Но вот подарков ждут абсолютно все, независимо от возраста!

Косметика и парфюмерия

Модный парфюм или линейка косметических средств – отличный вариант, но лишь в том случае, года вы наверняка знаете предпочтения получателя. Если не уверены – полагаться на собственный вкус не стоит. Восприятие ароматов у всех разное, а оттенки помады и теней могут просто не подойти по цветотипу. То же самое касается и уходовой косметики.

Домашний текстиль

Комплект постельного белья, набор банных или кухонных полотенец, теплый плед – то, что пригодится абсолютно всем. Главное, на что следует обратить внимание при выборе – высокое качество, натуральные материалы и цветовое решение, которое больше всего подойдет получателю. Близким родственникам можно также подарить уютный халат, мягкие тапочки, теплое одеяло или удобную подушку.

Книги

Книги – лучший подарок на все времена, а в эпоху электронного чтения еще и уникальная возможность прикоснуться к новеньким страницам с запахом типографской краски. Такой подарок наверняка оценят любители литературы, особенно, если им будет преподнесет какой-то редкий экземпляр.

Аксессуары

Шапки и шарфы, перчатки, ремни, сумки и рюкзаки – вариантов огромное множество! Но выбирая подарок, важно обращать внимание на качество деталей: неровные швы, торчащие нитки, неприятный запах красителя, откровенно дешевая фурнитура говорят о низком качестве изделия, а значит для подарка оно не годится.

Подарочный сертификат

Идеальный вариант для тех, кто не хочет заморачиваться с поисками. Благо, сегодня можно приобрести подарочный сертификат куда угодно: в магазин домашнего текстиля, одежды и обуви, в салон красоты, на мастер-класс или курсы. Таким образом получится сделать настоящий сюрприз и преподнести не только вещественный подарок, но и массу впечатлений!

Повернутися до новин
Товари до цієї новини