Постільна білизна з ковдрою: чудеса доступні!

Постільна білизна з ковдрою: чудеса доступні!

16 сентября 2021

У кожної пори року - свій настрій. Зима асоціюється з пухнастим снігом, запахом мандарин і теплою ковдрою. Весна - зі свіжим вітром і спрагою змін. Літо - з лагідним морем і жаркими місячними ночами. А осінь - з першої прохолодою, яка так і кличе під м'який плед з чашкою гарячого чаю.

Комфорт круглий рік

Щоб у будь-який час року нічний сон був максимально комфортним, варто віддати перевагу комплектам постільної білизни 4 сезони. Їх унікальність в тому, що підковдра складається з двох частин: з одного боку звичайна тканина, а з іншого - стьобана, з тонким утеплювачем. Це дозволяє використовувати його як з ковдрою в осінньо-зимовий період, так і без нього - влітку, позбавляючи від необхідності шукати відповідний за кольором тонкий плед.

Відмінна якість постільних комплектів дарує комфорт під час сну завдяки гіпоалергенним, гігроскопічним і повітропроникним властивостями. Чіткі малюнки і візерунки не линяють навіть після безлічі прань, створюючи в спальні атмосферу гармонії і затишку.


Колір має значення

При виборі постільної білизни важливо звертати увагу на кольорову палітру. Адже відтінок безпосередньо впливає на якість сну - цей факт був доведений вченими. Засинати і прокидатися в хорошому настрої допоможуть наступні кольори:

  • Блакитний. Будучи відтінком неба і води, він вважається найсприятливішим для ліжка: наповнює кімнату свіжістю, умиротворенням і спокоєм, розслабляє. Знімає м'язову напругу і втому, відновлює пульс, дихання і нормалізує емоційний стан.

  • Зелений. Його відтінки дарують відчуття балансу, гармонії і єднання з природою. Допомагає відновити сили та внутрішню рівновагу.

  • Фіолетовий. Символ фантазії, віри і необмежених можливостей. Він стає джерелом натхнення, розширення свідомості, сприйняття і інтуїції, а тому незамінний для творчих людей.

  • Рожевий. Для багатьох він асоціюється з ніжністю і романтикою. Розслабляє, дарує, почуття комфорту та захищеності.

Має значення і візерунок: великі деталі допоможуть підбадьоритися ранку. Дрібні - подарують відчуття умиротворення і спокою.



Постельное белье с одеялом: чудеса доступны!

У каждого времени года – свое настроение. Зима ассоциируется с пушистым снегом, запахом мандарин и теплым одеялом. Весна – со свежим ветром и жаждой перемен. Лето – с ласковым морем и жаркими лунными ночами. А осень – с первой прохладой, которая так и зовет под мягкий плед с чашкой горячего чая.

Комфорт круглый год

Чтобы в любое время года ночной сон был максимально комфортным, стоит отдать предпочтение комплектам постельного белья 4 сезона. Их уникальность в том, что пододеяльник состоит из двух частей: с одной стороны обычная ткань, а с другой – стеганая, с тонким утеплителем. Это позволяет использовать его как с одеялом в осенне-зимний период, так и без него – летом, избавляя от необходимости искать подходящий по цвету тонкий плед.

Отличное качество постельных комплектов дарит комфорт во время сна благодаря гипоаллергенным, гигроскопичным и воздухопроницаемым свойствам. Четкие рисунки и узоры не линяют даже после множества стирок, создавая в спальне атмосферу гармонии и уюта.


Цвет имеет значение

При выборе постельного белья важно обращать внимание на цветовую палитру. Ведь оттенок напрямую влияет на качество сна – этот факт был доказан учеными. Засыпать и просыпаться в хорошем настроении помогут следующие цвета:

  • Голубой. Будучи оттенком неба и воды, он считается самым благоприятным для постели: наполняет комнату свежестью, умиротворением и покоем, расслабляет. Снимая мышечное напряжение и усталость, восстанавливает пульс, дыхание и нормализует эмоциональное состояние.

  • Зеленый. Его оттенки дарят ощущение баланса, гармонии и единения с природой. Помогает восстановить силы и внутреннее равновесие.

  • Фиолетовый. Символ фантазии, веры и неограниченных возможностей. Он становится источником вдохновения, расширения сознания, восприятия и интуиции, а потому незаменим для творческих людей.

  • Розовый. Для многих он ассоциируется с нежностью и романтикой. Расслабляет, дарит, чувство комфорта и защищенности.

Имеет значение и узор: крупные детали помогут взбодриться утра. Мелкие – подарят ощущение умиротворения и спокойствия.

Повернутися до новин
Товари до цієї новини
Перейти на мобільну версію сайту
Так, перейти Залишитись на основній версії