Перші холоди: як не замерзнути до опалювального сезону

Перші холоди: як не замерзнути до опалювального сезону

30 сентября 2021

Календар показує початок жовтня і осінь вже впевнено вступає в свої права. І якщо вдень сонечко ще дарує боязке тепло, ночі вже стають холодними. І все б нічого, але до початку опалювального сезону потрібно проявити усі дива винахідливості, щоб зберегти вдома затишок і не змерзнути.

М'які килимки

Як тільки температура на вулиці опускається, в квартирах і будинках підлога миттєво стає холодною. А змерзлі ноги, як відомо - пряма дорога до зниження захисних сил організму і виникнення різних хвороб.

Виходу два: теплі тапочки або покриття на підлогу. Але якщо до тапочок практично всі відносяться лояльно, то великих паласів та килимів багато людей не сприймають, вважаючи їх пилозбірниками та провокаторами алергічних реакцій. Але і в цій ситуації вихід є!

Альтернативою "масштабному" підлоговому покриттю можуть стати невеликі килимки, які можна розмістити безпосередньо в тих місцях, де доводиться довго стояти або сидіти:

  • біля робочої поверхні на кухні;
  • під обіднім столом;
  • поряд з ліжком;
  • поруч з ванною або душем;
  • в ігровій зоні дитячої кімнати і т. д.

Цей аксесуар допоможе пережити кілька холодних тижнів до опалювального сезону, після чого може бути благополучно відправлений в комору чекати свого часу. Більш того, він легко чиститься, не збирає багато пилу і допоможе урізноманітнити звичний інтер'єр.

Затишні пледи

Чашка гарячого чаю, книга або улюблений фільм, м'який диван і теплий плед ... Саме такі асоціації у багатьох викликає осінь. Особливо, якщо за вікном мрячить холодний дощ, а пориви вітру зривають з дерев останне жовте листя.

Плед - ідеальний спосіб швидко зігрітися. Варіантів безліч: вовняні, бавовняні та комбіновані! Грамотно підібраний плед допоможе не тільки зберегти дорогоцінне тепло, а й оновити обстановку, ставши стильною родзинкою.

"Правильна" постільна білизна

Виробники постільної білизни подбали про тих, хто мерзне в осінньо-зимовий період. Ймовірно, саме для них були створені комплекти з додатковим шаром утеплювача в підковдрі - "4 Сезони".
Крім того, відмінно зберігає тепло сатин - неймовірно гладкий, приємний до тіла, але при цьому щільний і міцний матеріал. Особливе переплетення ниток дозволяє тканині підтримувати комфортну температуру, не створюючи парникового ефекту.
Не будемо забувати і про фланель - ідеальні комплекти для холодної пори року.

Має значення і колір постільної білизни: всі відтінки жовтого і помаранчевого дарують відчуття тепла, в той час як холодні тони на підсвідомому рівні ще сильніше "охолоджують" простір.



Первые холода: как не замерзнуть до отопительного сезона

Календарь показывает начало октября и осень уже уверенно вступает в свои права. И если днем солнышко еще дарит робкое тепло, ночи уже становятся холодными. И все бы ничего, но до начала отопительного сезона нужно проявить все чудеса смекалки, чтобы сохранить дома уют и не замерзнуть.

Мягкие коврики

Как только температура на улице опускается, в квартирах и домах пол мгновенно становится холодным. А замерзшие ноги, как известно – прямая дорога к снижению защитных сил организма и возникновению различных болезней. Выхода два: теплые тапочки либо покрытие на пол. Но если к тапочкам практически все относятся лояльно, то больших паласов и ковров многие не приемлют, считая их пылесборниками и провокаторами аллергических реакций. Но и в этой ситуации выход есть!

Альтернативой "масштабному" напольному покрытию могут стать небольшие коврики, которые можно разместить непосредственно в тех местах, где приходится долго стоять или сидеть:

  • около рабочей поверхности на кухне;
  • под обеденным столом;
  • рядом с кроватью;
  • рядом с ванной или душем;
  • в игровой зоне детской комнаты и т. д.

Этот аксессуар поможет пережить несколько недель до отопительного сезона, после чего может быть благополучно отправлен в кладовку ждать своего часа. Более того, он легко чистится, не собирает много пыли и поможет разнообразить привычный интерьер.

Уютные пледы

Чашка горячего чая, книга или любимый фильм, мягкий диван и теплый плед… Именно такие ассоциации у многих вызывает осень. Особенно, если за окном моросит холодный дождь, а порывы ветра срывают с деревьев последние желтые листья.

Плед – идеальный способ быстро согреться. Вариантов множество: шерстяные, хлопковые и комбинированные! Грамотно подобранный плед поможет не только сохранить драгоценное тепло, но и обновить обстановку, став ее стильной изюминкой.

"Правильное" постельное

Производители постельного белья позаботились о тех, кто мерзнет в осенне-зимний период. Вероятно, именно для них были созданы комплекты с дополнительным слоем утеплителя в пододеяльнике - "4 Сезона".
Кроме того, отлично сохраняет тепло сатин – невероятно гладкий, приятный к телу, но при этом плотный и прочный материал. Особое переплетение нитей позволяет ткани поддерживать комфортную температуру, не создавая парниковый эффект.
Не будем забывать и про фланель - идеальные комплекты для холодного времени года.

Имеет значение и цвет постельного белья: все оттенки желтого и оранжевого дарят ощущение тепла, в то время как холодные тона на подсознательном уровне еще сильнее "охлаждают" пространство.

Повернутися до новин
Товари до цієї новини
Перейти на мобільну версію сайту
Так, перейти Залишитись на основній версії